♡LEAP groepssessie

Tijdens een LEAP groepssessie zijn we met een groep van maximaal 16 personen. 
De gehele sessie duurt 2 uur. Tijdens de sessie lig je ruim een uur op de mat met je ogen dicht, in je eigen proces. Hierbij wordt muziek gespeeld om je te ondersteunen in je proces.
Hierna is een kleine sharing voor wie zich geroepen voelt iets te delen of te vragen.
30% gebeurd op de mat, en 70% gebeurd na de sessie, in het dagelijks leven.
Je kunt bijvoorbeeld merken dat je anders reageert op bepaalde situaties. Verandering van eetpatroon. Patronen worden helder. Dit is voor ieder verschillend. Wat het uiteindelijk doet is  je weer in contact brengen met jouw Zelf. Je intuïtie wordt sterker. Terug naar je essentie. Natuurlijk verschilt dit per persoon. En elke sessie is anders. Trust & surrender… remember.
Voor een LEAP groepssessie hoef je geen ervaring te hebben betreft energiewerk.

Energie uitwisseling:
50 euro

♡LEAP privé sessie

Tijdens een privé sessie gaat de volledige aandacht naar jou. Dit kan ervoor zorgen dat de sessie intenser is in vergelijking met een groepssessie. Dit hoeft niet zo te zijn. Mocht je een groep sessie wat spannend vinden of voel je je meer geroepen om een privé sessie te ondergaan is dit ook mogelijk. De privé sessie duurt ongeveer 2 uur.
Ook tijdens de privé sessie lig je ongeveer ruim een uur op de mat met je ogen dicht, in je eigen proces. Hierna is er alle tijd voor jou om te delen en eventueel vragen te stellen. De privé sessie is mogelijk in de ruimte van Suzanne in Aalsmeer of bij jou thuis. Mocht de sessie bij jou thuis gehouden worden neemt Suzanne alles mee. Je hoeft hiervoor niks aan te schaffen. Voor een LEAP privé sessie hoef je geen ervaring te hebben met energiewerk.

Energie uitwisseling:
220 euro

0640145524

info@leapwithsuzanne.com

@leapwithsuzanne

♡Feel free to connect♡0640145524

info@leapwithsuzanne.com