LEAP

LEAP is een rechtstreekse overdracht van levenskrachtenergie dat een diepgaand ontwakingsproces in jou activeert, ook wel kundalini ontwaking genoemd.

Kundalini of te wel de krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie die ieder mens in zich heeft. Echter sluimert het vaak in ons; we maken er maar beperkt gebruik van.
Maar eenmaal ontwaakt, vindt bij een voortdurende blootstelling, een diepgaande herbedrading in de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats. Deze herbedrading maakt een diepe heling en transformatie mogelijk die vaak onbereikbaar is via andere wegen.

LEAP is het herinneren van jouw heelheid, een pad van overgave, een pad dat lijden verlicht. Door het ontwaken ontstaat het volledige besef van wie je werkelijk bent, het valt niet in woorden uit te drukken, het is om te ervaren.

Het proces is gebaseerd op de wetenschap van vibratie en creëert verschuivingen door de verschillende hersengolven en interne processen, waardoor lagen van onze geconditioneerde mentale beperkingen en stagnatie die zich in de loop van de tijd opbouwen (door traumatische ervaringen of binnen diepgewortelde conditioneringen) worden verwijderd.

Het is het pad van overgave, een natuurlijk en intuïtief energetisch proces dat je systeem op geen enkele manier zal schokken.

LEAP brengt precies teweeg wat je systeem op dat moment nodig heeft en je te begeleiden om terug te stappen in je authentieke kracht, in de herinnering aan je essentie, in meer flow, vervulling en vreugde van het bestaan.

♡ Een LEAP sessie

Tijdens een LEAP-sessie ga je met je ogen dicht op een yogamat liggen. Er wordt muziek gespeeld om je te ondersteunen in het proces en de begeleider kan je intuïtief aanraken op bepaalde punten op het lichaam. Het enige dat van je wordt gevraagd, is je lichaam en geest te ontspannen en je met een kinderlijke nieuwsgierigheid aan het proces over te geven. Alles wat zich voordoet mag ervaren en uitgedrukt worden.

Aan de binnenkant kan een breed scala aan verschijnselen optreden, van spontane bewegingen tot emotionele ontladingen, regressie, beelden of gevoelens van gelukzaligheid. Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat hen diepe inzichten of realisaties geeft. Voor elk persoon is de ervaring uniek, elke keer weer.

De meest voorkomende voordelen die zijn waargenomen bij deelnemers zijn:

• meer mentale helderheid, gevoelens van diepe kalmte
• bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam
• emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen
• toename van de algehele energie en vitaliteit
• verruimd bewustzijn van lichaam-geest en energie
• begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen
• het afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen
• meer vertrouwen, veerkracht en authenticiteit
• meer verbonden met je intuïtie
• herinnering en meer afstemming met je ware zelf en doel
• verbeterde creativiteit en productiviteit
• verschuiven naar een bewuster leven
• meer spiritueel ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn
• toegang krijgen tot trillingen met een hogere frequentie
• staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid

Het is een zuiveringsproces en soms komen er dingen naar de oppervlakte die je liever niet ziet, voelt of ervaart, waar je vaak zelf niet naar toe wilt, maar omdat het een heel natuurlijk proces is, komt er niets naar boven dat je niet aan kunt. En het enige dat gevraagd wordt, is om het, in deze ruimte van diep vertrouwen, zo te laten dat spanning en blokkades worden losgelaten. Zodat er iets nieuws geboren mag worden wat meer voldoening geeft.

Het wordt aanbevolen om deel te nemen aan een reeks van 3 tot 5 sessies om de meest gunstige ervaring te hebben.

0640145524

info@leapwithsuzanne.com

@leapwithsuzanne

♡Feel free to connect♡0640145524

info@leapwithsuzanne.com